Van lichtontwerp
tot realisatie.

Bekijk onze projecten > Bekijk onze projecten

Van lichtontwerp
tot realisatie.

Bekijk onze projecten > Bekijk onze projecten

De meerwaarde bij de verbouwing of de bouw van uw droomhuis.

Verlichting is een belangrijk element in een huis, het brengt direct sfeer in een kamer. Goede verlichting kiezen kost tijd en moeite omdat er veel mogelijkheden zijn en de ontwikkelingen binnen verlichting zich razendsnel opvolgen. Met een lichtplan kunt u van een huis een sfeervolle woning maken en wordt de creatie en levering volledig uit handen genomen. Heb je plannen voor een nieuwbouwhuis of ga je verbouwen, neem dan contact met ons op. We gaan er voor zorgen dat het huis door een professioneel lichtplan de aandacht krijgt die het verdient en laten hierbij graag de meerwaarde zien van een goed lichtplan. Verlichting wordt steeds belangrijker en wij kunnen ervoor zorgen dat ook u hier maximaal van kunt genieten.

Stap 1: Lichtontwerp op maat

Bij het lichtontwerp op maat wordt er een presentatie gemaakt van de woning. Door middel van een plattegrond en sfeerbeelden wordt er een voorstel en advies gegeven. Daarnaast wordt er een globale keuze gemaakt voor de armaturen die bij dit lichtplan worden geadviseerd. Met dit plan kan de woning ingericht worden door ieder lichtmerk. Verder is er een optie om een DWG tekening te maken bij het lichtontwerp. Dit is een gemaatvoerde tekening en is ideaal bij een verbouwing of nieuwbouwhuis. Zo weet de aannemer precies wat er waar moet komen en waar hij rekening mee moet houden.

Stap 2: Armaturen keuze

Nadat het lichtontwerp is goedgekeurd wordt er bij de 2e stap van het project dieper ingegaan op de armaturen keuze. Hier wordt er bepaald welke spot, wandlamp of indirecte verlichting er gebruikt wordt op het ingetekende punt. Na goedkeuring van de armaturen keuze wordt montage en levering besproken.

Stap 3: Montage en begeleiding

De laatste stap is de daadwerkelijke levering van de producten inclusief de bijbehorende begeleiding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor installatie van de producten. Wij kunnen samen werken met de installateur die reeds is gekozen door u als klant voor het project. De andere optie is dat je samenwerkt met een installateur die wij aanschrijven en die er voor zorgt dat alles wordt geïnstalleerd. Daarnaast wordt er ook projectbegeleiding verzorgd omtrent installatie en uitvoering van het lichtontwerp. We kunnen een bouwvergadering bijwonen of opzetten waarin de producten en diens technieken worden besproken. Zo wordt er voor gezorgd dat het lichtontwerp het niveau houdt wat het verdient.


Van lichtontwerp tot realisatie, we helpen u graag verder.